Rautkymi


Kasvatus

Kasvatamme erirotuisia hevosia kilpailu-, harraste- siitos- ja/tai ratsastuskoulukäyttöä silmälläpitäen. Jokainen kasvatti on suunniteltu; varsan vanhemmat valitaan lapsukaisen tulevan painotuslajin sekä tulevaisuudensuunnitelmien mukaan. Joissain tapauksissa myös erilaiset sivuseikat, esimerkiksi väri, voivat vaikuttaa vanhempien valintaan. Kasvatit nimetään pääasiassa niiden alkuperämaan kielellä. Tiedostettujen poikkeusten lisäksi tämä ei ole aina kuitenkaan mahdollista, joten silloin nimi on yleensä englanninkielinen. Lisäksi arabeilla varsan nimeen liitetään pätkä emän nimestä jonka perään listätään sen 'oma' nimi (esim. Iron Nicolette -> Sunshined Iron).

Uutena kasvatusnimenämme on käytössä vuonna 2013 käyttöön otettu, hevosen nimen loppuun lisättävä (rekisteröity) numerosarja 5594, joka tulee ylläpitäjän VRL-tunnuksesta. Käytössä on edelleen myös vanhat kasvatusnimet, rekisteröity etuliite DD, rekisteröity jälkiliite al Daydream (ox) sekä rekisteröity jälkiliite frá Daydream (isl).

Meiltä on mahdollisuus saada myös tilausvarsoja!

Kasvatit

- Vuoden 2009 kasvatit 3kpl / 1 ori, 2 tammaa
- Vuoden 2010 kasvatit 72kpl / 29 oria, 43 tammaa
- Vuoden 2011 kasvatit 60kpl / 31 oria, 29 tammaa
- Vuoden 2012 kasvatit 9kpl / 4 oria, 5 tammaa
- Vuoden 2013 kasvatit 38kpl / 18 oria, 20 tammaa
- Vuoden 2014 kasvatit & astutuskalenteri

Vuosina 2009-2013 on syntynyt yhteensä 182 kasvattia, joista 83 on oreja ja 99 tammoja.

Menestyneimmät kasvatit

- at-t. DD Durmuş Perişde, PP-MVA

- eest-t. Meelis 5594, EV-II
- rp-t. Vampire Heart 5594, EV-II

Myyntiehdot

1. Tärkein ehtomme on, että kasvatin tiettyjä tietoja ei saa muuttaa. Koskemattomia tietoja ovat hevosen nimi, suku, kasvattaja (Tinúvel, Rautkymi), säkä, väri (merkkejä saa muuttaa), syntymäaika, sukupuoli sekä luonteen peruspiirteet. Orin saa ruunata lupia kyselemättä. Kasvatin saa myös tappaa miten vain ja milloin vain, jos mieli tekee. Jos olet hankkiutumassa eroon kasvatista, olisi mukavaa jos tarjoaisit kasvattia ensin takaisin meille.

2. Kasvatti tulee rekisteröidä VRL:oon, ellemme me ole sitä jo tehneet. Kasvattajaksi merkittävä talli DAYD5307. Kunkin hevosen syntymämaa löytyy sen omilta sivuilta (2013 eteenpäin: FI; isl, rp, eest, kaikki pv:t & ravihevoset -- US; mft, nsh, sdb, twh, qox -- GB; laukkahevoset, muut rodut).

3. Kasvatin kuolemasta olisi hyvä ilmoittaa. Tällöin olisimme erittäin kiitollisia, jos hevonen saisi sivut ilmaispalvelimelle tai muulle vastaavalle, jossa sivut säilyvät. Näin vältettäisiin ikäviä aukkoja hevosten sukutauluissa.

Jos kiinnostuit jostain kasvatista, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla. Kun kasvatin myymisestä sovitaan, lähetän vielä muutamia lisäohjeita (esim. koska uudet sivut pitää viimeistään ilmoittaa). Huomioithan, että ostaessasi kasvatin sitoudut noudattamaan ylläolevia myyntiehtoja!

Pakasteet

Onko tammallesi sopiva ori jo siirtynyt vihreämmille laitumille? Ei hätää, joiltain Rautkymin edesmenneiltä oreilta on saatavilla pakastespermanäytteitä. Mikäli tammallesi sopiva ori löytyy ja siitä on tarjolla pakasteita ulkopuolisille tammoille, ota yhteyttä sähköpostitse.

Oriit
app / evmThat's RightLJK-IIIPakasteita 1kpl / 1kpl ulkopuolisille tammoille
mft / 2 polveaCorsby BRNYLA3Pakasteita 2kpl / 1kpl ulkopuolisille tammoille
wA / 1 polviN's Hardstyleei saavutuksiaPakasteita 1kpl / 1kpl ulkopuolisille tammoille
wA / 2 polveaN's Holy Markei saavutuksiaPakasteita 1kpl / 1kpl ulkopuolisille tammoille

Ulkoasu © M Layouts, kaikki muu © Tinúvel ellei toisin mainita -- virtuaalitalli / a SIM-game stable